199-min

Att jobba som konsult

Du har varit utan heltidsarbete i några månader nu. Du registrerade dig hos CeeQ som jobbar med rekrytering och bemanning, fick genomgå några intervjuer, och idag fick du ett telefonsamtal som säger att vår klient är intresserad av att ge dig ett uppdrag som motsvarar din kompetens samt personliga egenskaper. Uppdraget är tänkt i 6-12 månader med möjlighet till förläning – Grattis!

Vem Jobbar du för då?

Du är anställd nu anställd på Ceeq, som vilken vanlig arbetsplats, däremot varierar dina arbetsplatser beroende på vem kunden du jobbar för är. Dina arbetsuppgifter kan variera en aning, men bör ligga inom ditt kompetens område.

Din arbetsgivare är därför CeeQ, och din uppdragsgivare är alltid kunden.

Fördelar med att jobba som konsult!

Var din egen boss - utvecklas i den takt du själv anser behövs

Flexibla utvecklingsmöjligheter – Till skillnad från att vara anställd, och låst till samma arbetsuppgifter och ansvarsområden, välj själv hur du vill utvecklas samt i vilken takt.

Var din egen chef – Väljer du att jobba som egen konsult

Flexibla timmar och arbetsplats – i samråd med din uppdragsgivare kan ni oftast komma överens om hur din allokering skall se ut, börja senare ochs luta senare, Börja tidigt och sluta tidigt, jobba längre ena dagen och sluta tidigare en fredag genom att flexa ut timmar. etc.

Utöka din livserfarenhet och bygg på din portfölj med erfarenheten genom att jobba med fler klienter, som har olika rutiner och krav på sina konsulter.